lauantai 30. lokakuuta 2010

Treeniä, treeniä

Tänään otettiin osaa Hugon kanssa möllitokoon. Vähän treeniä ensi viikon kisaa ajatellen. Mölleistä irtosi ykkönen, muttta karu totuus kuitenkin on ettei kisasta samaisella suorituksella olisi ykköstä saanut =( Hugolla oli taas pikkasen liikaa virtaa, ja meno oli sen mukaista. Pitäis osata niin tarkasti lukea sen vireystilaa, ja vielä kyetä säätämään sitä oikeaan suuntaan. Ollaan sellanen on/off -koirakko. Joko menee tosi hyvin, tai sitten ihan perseelleen. Tasaisesti hyviin suorituksiin on vielä piiitkä matka.

Vielähän tuota kerkee ensi viikolla parit paniikkitreenit ottaa, ja sitten vaan vedetään syvään henkeä, rentoudutaan ja yritetään lauantaina venyä viimeiseen alokkaan ykköseen.

Tänään olisi Doriksen kanssa ollu mahdollisuus aloittelijoiden ohjattuun agitreeniin osaavissa käsissä, mutta selkä pirulainen sanoi sopimuksen eilen illalla irti. Aamuyöllä piti ensiavusta apua hakea, ja kyllä sinne piikit laitettiinkin, mutta agiradalle ei ollut mitään menemistä juoksemaan ja kroppaa kääntelemään. Niinpä seurasin koulutusta haikeana katsomon puolelta =( Joku toinen kerta sitten.

Delitys se vaan kasvaa ja voimistuu. Koko ajan jaksaa riekkua vähän pidempään, ja vähän pidempään :D Muutama päivä sitten oli painoa 10,2kg, mikä on kilo enemmän mitä Doris painoi saman ikäisenä. Tytöstä tosin ennustetaankin vähän Dorista korkeampaa ja näin isokokoisempaa. Sisäsiisteys alkaa olla joten kuten hanskassa, mitä nyt yksinolojen aikana vahinkoja sattuu. Ne tulee onneksi paperille mikäli sitä on laitettu tarpeeksi. Eihän sitä nyt hieno tyttö voi jo kerran käytetylle likaiselle lehdelle uudestaan tehdä 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti