lauantai 9. lokakuuta 2010

Ei mennyt kisat putkeen ei

Hugo oli tänään tokokisoissa. Kaikkien suureksi harmiksi mukana samassa paikassa olin myös minä.

Aamu alkoi normaalisti ja seiskan aikoihin otettiin suunta Parikkalaan. Fiilis kisapaikalla oli hyvä, vaikka jännittikin. Hugo vaikutti minusta oudon vaisulta, ja minä tein siitä omat johtopäätökseni. Siitä se alamäki sitten alkoi.

Ensin oli tietysti luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Näissä ei ihmeitä ollut, mitä nyt paikkamakuu putosi kympistä kasiin Hugon levottomuuden vuoksi. Haisteli maata molemmilta puoliltaan.
Noh, tuosta se kisa jatkui ja lähdettiin odottamaan omaa yksilö suoritusvuoroa. Viidentenä startattiin, joten ei tarvinnut pitkään odotella. Liian pitkään kuitenkin, kun kerkesin tehdä kohtalokkaan virheen; hetsasin Hugoa oikein kunnolla, että se ottaisi sen virtaa suonissain -vaihteen päälle. Arvatkaa vaan pari kertaa kannattiko? Ei tod. Herra H kuumui niin yli ettei mielellä määrää. Blaaaah =P

Seuraamisissa se kulki tyyliin oman mittansa miun edellä, ja näykkäsi jopa reidestä! Liikkeestä jätöissä maahanmeno oli ainoa liike, joka onnistui kympin arvoisesti. Seisominen nollaantui. Minä turhauduin Hugon riehumiseen (jonka itse aiheutin B), ja murjaisin liian terävästi "ODOTA" ja Hugo istui. Luoksetulossa jäi lopun perusasento tekemättä ja hypyssä Hugo haisteli maata, ja ennakoi perusasennon. Hohhoijaa. Pelkkiä seiskoja heilui tuomarin taulussa yhden nollan ja kympin lisäksi. Tuloksena III-tulos. Eli aivan sama vaikka ei ois saanu tulosta ollenkaan >(

Mitä HEL****** mie oikein ajattelin?? Hetsata koiraa, joka käy kuumana jo muutenkin! Idiootti.

Kyllä kiukutti taas niin maan pirusti oma idiotismi, että olis tehny mieli hakata päätä seinään, ja nostaa kytkintä samantien! Silmissäni näin jo miten Volvon perävalot vilkkui kilpakentän risteyksessä ja kivet lenteli ruovituksesta. Kokosin kuitenkin itseni (vaivoin), ja jäin seuraamaan muiden suorituksia.

Se siitä, ja seuraavalla kerralla lissää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti