tiistai 2. marraskuuta 2010

Doris MH-luonnekuvaukseen

Jei! Eilen sain tiedon, että Doris sai paikan MH-luonnekuvaukseen kolmen viikon päähän. Olimme siis varasijalla nro x, ja sen verran oli peruutuksia tullut, että meitä lykästi. Loistavaa! Lyhyehkö varoaika, mutta olin varautunut tähän, kun kesästä asti olen yrittänyt paikkaa kuvaukseen saada. Sunnuntaina 21.11. aloitan siis aamun tokokoulutusohjaajakurssilla, ja puolen päivän jälkeen otamme suunnan Siilinjärvelle MH-luonnekuvaukseen.

Hugon luonnetestin kanssa ei käynyt ihan yhtä hyvä säkä, olimme siis myös sinne varasijalla. Viime lauantaina tuli sitten aamupäivästä soitto, että pääsenkö paikalle tunnin sisällä. Meillä olisi siis ollut tuossa tapauksessa paikka, mutta Joensuusta kun ei Varkauteen tunnissa ajele millään opilla. Laillisella ainakaan. Se paikka meni siis sivusuun =( Mutta ei vaivuta synkkyyteen, yritetään ensi vuonna uudestaan!

Nyt vietellään kirpakoita syyspäiviä, ja odotellaan jännityksellä ensi viikonloppua...

2 kommenttia:

  1. Vähäks mielenkiintosta saaha sitte se tulos Dorikselle! Miekii tahon kyllä viiä Tötön joko tohon kuvaukseen tai luonnetestiin. Haluisin nähä pitääkö omat arviot paikkansa koiran luonteesta vai ei...

    Ja hei, kohta näyttelyihi, jeee :)))!

    VastaaPoista
  2. MH-luonnekuvauksen plussa, että testin tulos näkyy kokonaisuudessaan, ei kuten luonnetestissä vain kokonaispistemäärä. Sehän ei vielä katsojalle kerro mitään, ellei tiedä missä pisteissä rodun ihanne liikkuu.

    VÄHÄN vaan pesua pörröille ennen missikisoja...8D

    VastaaPoista