torstai 18. marraskuuta 2010

Lunta tupaan

Nytkö se sitten tuli, oikea talvi. Pakkasta on jo muutamana päivänä ollut 7 astetta, ja tänään vihdoin alkoi tulla 'lunta tupaan'. Koko päivän on satanut lunta, eikä loppua näy... Karvanaamat ovat tietysti aivan innoissaan. Ja niin olen minäkin; takapiha näytti jo aivan valko-keltaiselta tilkkutäkiltä, kun pikku neiti Delitys käy vielä säännöllisen usein siellä pissillä. Nyt on lumivaippa peittänyt pihan.

Koko porukka oli tänään aamupäivästä pienen pissalenkin jälkeen vielä tunnin pihalla riehumassa. Voi sitä lumen (ja myöhemmin veden) määrää sisällä, kun kolme lumikoiraa vihdoin suostui sisälle saapumaan =P

Pitänyt Hugon kanssa taas treenata tokoa, mutta säät ovat asettaneet haasteita. Tiistaina koulutuskentällä normaali kävely oli lähes mahdotonta liukkauden takia. Kyllä olisi treenihalli poikaa näin talvella.
Otin Delin mukaan kentälle, ja tehtiin ihan perus mukana kulkemisen ja kontaktin harjoituksia. Sosiaalisuudestaan ja siitä faktasta etten ole paljon mitään Delin kanssa tehnyt huolimatta tyttö jaksoi kyllä keskittyä tosi hyvin ja unohti ympärillä olevan hälinän. Olin kovin yllättynyt, sillä odotin älytöntä "jes koiria toisia äkkiä niiden luokse jee leikkimään" -kohtauksia. Mukana kulkeminen on kyllä sellasta ilosta "kumipallona luokses pompin" -meininkiä. Tosin en siihen nytkään enempiä puuttunut, kun olen tarkoituksella Delin antanut vähän sikailla ja riehua. Pidetään tämä energiataso mieluummin yllä, ja yritetään täsmäkohdentaa se treenikentälle. Toisekseen, kun olen kieltänyt vasten hyppimisen, niin ipana on tajunnut alkaa hyppimään ilmassa :D Anti mennä vaan, sanon minä! Eikä tässä nyt vielä voi alkaa suuria vaatimaan, kun ei ole tirppanalle mitään opettanutkaan. Deli saa edelleen keskittyä olemaan vain pentu, pieniä tottelevaisuuden perusharjoituksia lukuunottamatta. Treeni alotetaan vasta ensi vuonna. Niin, paitsi agiliito! Siellä Deli on ollut muutamaan otteeseen mukana, ja harjoitellaan ihan vaan ohjausta vielä toistaiseksi.

Hugen treeni on siis jäänyt... Vaikea kävellä ja olla kroppa rentona, kun jalkojen alla on pelkkää jäätä. Ehkäpä huomenna kun tätä lunta nyt tulee tällein reilusti. Sillä aikaa kuumeisesti mietin keriäkö Nuudelin villatalja vai ei. Siinäpä vasta pulma. Helpottaisi toisaalta talven ulkoilua, kun karvaan ei kertyisi ihan tennispallon kokoisia lumipaakkuja. Toisaalta pakkanen kiristyy, ja ollaan menossa tokokokeeseen vielä ennen joulua. Käykö siinä sitten niin, että jos ei ole turkkia, ei voi mennä maahan kun pallit paleltuu??

Kaiken hässäkän keskellä olen vihdoin viimein saanut myös uudet nettisivut verkkoon. Ei sitä olekaan tässä suunniteltu kun kolmisen viikkoa :D Vähän on vielä sisältöpuutoksia, mutta yritän lisäillä ne mahdollisimman pikaiseen. Uudet sivut pääsee siis kurkkaamaan blogitekstin oikealla puolella alimmaisena olevasta "takaisin Carelnovan uusituille kotisivuille" -linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti