perjantai 9. heinäkuuta 2010

Iloisia uutisia!

Kuulimme iloisia uutisia Sveitsistä: barbet narttu Bahia De L'ile Romande synnytti keskiviikkona 7.7. yhdeksän pennun pentueen, kaksi urosta ja seitsemän narttua. Tämä vahvistaa sen, että minä lähden syksyllä Sveitsiin ja palaan kotia uuden perheenjäsenemme kera =) Olin kasvattajan kanssa tänään yhteydessä, ja nyt ei muuta kun seuraamaan silmä tarkkana pienien kasvua, ja odottamaan noin kymmenen viikon päästä tapahtuvaa luovutusta! =) =)

Yhdellä narttu pennulla ei ollut imemisrefleksi lähtenyt toimimaan ja sitä on jouduttu syöttämään. Pieni kuitenkin taistelee elämästään, joten pidetään kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että se jaksaa jatkaa! Emo ja loput kahdeksan pentua voivat hyvin.

Iloisia uutisia kantautui tänään myös toiselta puolen Suomea, kun Hugon sisko Iines synnytti kahdeksan ihanaa perropentua, kaksi urosta ja kuusi narttua. Nugetista tuli siis setä! Joukkoon olikin kuulemma mahtunut kaksi setänsä tavoin beigeä ipanaa.

4 kommenttia:

 1. Piinaavan pitkä odotusaika on siis alkanut ;)
  Pienten tassujen vipellystä kun ei malttaisi millään odottaa!
  Ressusta on kasvanut ihana pikku riiviö, jonka mielestä odottaminen on maailman tylsintä puuhaa ja hereilläoloaika on tarkoitettu kaiken haisteluun ja maisteluun sekä pomppimiseen paikasta toiseen :D Aurinkoiset terveiset koko porukalle! -Sari ja Ressu-

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Niinpä, odottavan aika on pitkä =P Hauskaa kuulla tällaisia pikku-juttuja pennuista, kun kuulostaa niin uskomattoman Hugomaiselle käytökselle... Myös Hugon mielestä odottaminen on nimittäin täysin turhaa hommaa, ja ilmeisesti geenit ovat periytyneet pojalle ;D
  Lämmintä kesän jatkoa myös sinne koko poppoolle! Toivottavasti nähdään jossain vaiheessa, pääsee pikku Ressua rapsuttelemaan!

  Hyvin meni näköjään tuo ensimmäinen tekstin laittaminen... Täähän melkein toimii vaivattomasti =P

  VastaaPoista
 4. Oiih!! Miekii tahon Totskille kaverin! Onneks teil on raksaaminen kesken, nii siulla on muutakii ajateltavaa ku partasen oottaminen. Joks on muute ipanalle nimi mietittynä, vai ootatteko että näätte pienen ennen "ristiäisii"?

  Mie muuten puolestani ootan iha innoissani meiän Kuopion keikkaa, ku tahon höpisee koirajuttuja suu vaahossa :D! Rapsut karvakuonoille!

  VastaaPoista