torstai 1. heinäkuuta 2010

Kiireinen kesä

Vihdoin viimein on taas hetki aikaa, ja saa päivitettyä kuulumisia! Kesän ensimmäinen puolikas on mennyt tiiviisti raksalla, ja Hugo ja Doris on seurannut mukana. Raksakoirat vahtii kaikkien tulemiset ja menemiset, eikä varmasti kukaan pääse tontilla yllättämään, karvanaamakaksikon vahtihaukku kuuluu kyllä meluisammankin työn äänien yli.

Aina kuitenkin sen verran raksaltakin pystyy irtoamaan, että päästään muutaman kerran viikossa treenailemaan. Kesän kovat sanat ovat vepe, jälki ja haku. Toissa viikolta tuli kuvasatoakin, kun vepetreeneistä löytyi kameralla varustettu treenikaveri. Hugon ja Doriksen hukkuvan pelastus tallentui "filmille".
Ja niin haasteellista kun Hugon treenaaminen vepessä onkin B), niin hukkuva on jotain mikä saa Hugon liikkeelle! Huuto oli melkoinen, kun Hugo huomasi jonkun uimataidottoman raukan olevan veden varassa :D Ei enää kuplat vedessä kiinnostaneet, vaan kauhottiin niin paljon kun ikinä pikku vesiäisestä lähti, ja äkkiä raahattiin raukka rannalle. Kyllä se vaan sisäsyntyinen pelastusvietti taitaa olla melkoinen...

Doris suoritti myös hukkuvan pelastuksen samalla tavalla erittäin mallikkaasti. Joskin yhtälöstä saa Doriksen kohdalla vähentää kurkku suorana kiljumisen. Hyvin rauhallisesti Doris odottaa käskyä, mutta sen tultua mentiin eikä meinattu. Doris suoritti myös viennin onnistuneesti (jippii!), joskin olin itse veneessä vastaanottamassa. Noh, sehän nyt ei silloin varsinainen vienti ole, mutta ollaan päästy alkuun kuitenkin.

Kuvat touhun keskellä nappasi Irene Turunen. Kiitokset Irenelle!


Doris esineen viennissä


Ja sitten hukkuvaa pelastamaan
Raahataan hukkuva rannalle asti, ettei raukka uudestaan joudu veden varaan ;D


Hugon vuoro esittää pelastustaitonsa


Lentävä lähtö!


Vauhdilla hukkuvan luo


"Täältä mä tulen tän uimataidottoman kanssa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti