sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Taippari pettymys

Eilen vietimme päivän Simpeleellä spanieleiden taippareissa, joissa mukana oli Doris. Tulos oli valitettavasti karvas pettymys.

Itseä jännitti ihan kauheasti, mutta siihen nähden Doris toimi hyvin. Haulla ja laukaisulla aloitettiin, Doris lähti hyvin hakuun, ja kuuli itseasiassa laukauksen tässä ensimmäistä kertaa. Ei reagoinut siihen mitenkään.
Jäljestys ei ollut priimaa, Doris meni hyvin hyvin hitaasti ja vaikutti muutenkin kovin epävarmalta. Meni kuitenkin jäljen, ja löysi kaadon. Tästäkin hyväksytty.
Vesityössä se sitten tökkäsi. Doris lähti normaalilla vauhdillaan uimaan, ja otti jo riistapukin suuhunkin, mutta säikähti sitten jotain ja pudotti riistapukin suustaan. Viiden minuutin houkuttelullakaan en saanut sitä enää pukkia hakemaan. Siinä meni siis mahdollisuus hyväksyttyyn. Kyllä ketutti ihan huolella.

Riistapukin sylkäisy näytti lähinnä siltä, että joku olisi tökännyt suuhun ikävästi, ja siksi esine piti saada suusta ulos. Nippusiteillähän siivet oli kiinni, ja kun ylimääräiset päät katkaistaan, niin se "nuppihan" siihen jää, mikä tietysti voi olla terävä... Tai sitten tämä on vain ohjaajan epätoivoista selittämistä. Säpsähdys kuitenkin viittasi jonkun osuneen, eikä meillä vielä tähän asti ole mikään veteen jäänyt. No, oli miten oli, tulos ei siitä enää muuksi muutu. Ei siis auta kuin yrittää uudelleen.

Jotenkin sitä tuli itselle taas vähän "miksi edes treenaan" -olo, kun vasta kävi tokokokeessakin miten kävi... Ei tuossa tilanteessa mitään ehkä olisi pystynyt tekemään sitä muuttaakseen, mutta omalta mokalta se tuntuu silti. Varsinkin kun niin pienestä jäi kiinni. Mutta ehkäpä yhden päivän itsesäälissä rypemisen jälkeen asian voi unohtaa, ja jatkaa eteenpäin uusiin koitoksiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti