sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Hugon ja tyttöjen viikonloppu hurvittelut

Viikonloppuna raksa painoi päälle ja kaiken lisäksi oli todella kuuma, joten treenit jäi tällä kertaa perjantain ja sunnuntain osalta väliin. Sen sijaan kolmen kopla sai keskittyä koiramaisiin hurvitteluihin ihmisväen painaessa duunia.

Hugo mm. osallistui kylvämiseen. Appiukon kylväessä peltoa, Hugo katsoi parhaaksi tarkistaa työn tulevan oikein tehdyksi ja jolkotteli traktorin vieressä onnellisen näköisenä osallisuudestaan peltotöihin. Hugon onkin hyvä olla ulkosalla vaikka iltamyöhällä, kun sitä ei itikat juurikaan kiusaa. Uskomatonta miten ne imeytyvät tummaan muttei vaaleaan. Doris-raukka saa kymmenien itikoiden lauman viereensä heti ulos mentyään, eikä Deli kovin paljoa toiseksi jää. Hugo sen sijaan ei itikoita kiinnosta. Jokin niitä verta imeviä pikku pirulaisia tummassa vetää puoleensa. Tosin tytöillä on kyllä sen verran turkkia ettei niitä onneksi pääse mokomat puremaan vaikkei yritystä puutukaan.

Nyt aikuiseksi naiseksi kasvettuaan Deli on alkanut merkkailla suuren nartun elkein reviiriään. Ollaan aina naurettu Doriksen tavalle merkata; se kun käy kyllä nartun "pissimisasentoon", mutta siitä huolimatta nostaa jalkaansa samaan aikaan kuin uros 8) Oletin tämän olevan joku Doriksen oma juttu, mutta se oletus osottautui vääräksi. Nyt se on Delinkin juttu. Ensin neiti alkoi merkata ja tällä viikolla se alkoi nostaa Doriksen tavoin jalkaansa B) Huvittavan näköistä touhua...

Eräänä päivänä hihnalenkillä ollessa Deli löysi "kepin" maasta ja kantoi sitä ylpeän näköisenä. Huomasin kyllä sen ottaneen jotain ja katsoessani se näytti aivan kepiltä. Niinpä minä kehuin kovasti pentua kepin kantamisesta ja pitämisestä. Kyllä se oli niin polleaa, niin polleaa tyttöä! Jonkun matkaa jo käveltyäni ja useaan otteeseen neitiä kehuttuani aloin sitten katsoa tätä "keppiä" vähän tarkemmin. Hieno "keppi" osottautuikin pitkulaiseksi eläimen raadoksi =o Älkää kysykö mikä eläin, sitä ei löyhkästä erottanut. Ha ha, ja minä olin kehunut toiselle koko matkan miten hyvä, kun kantelee sitä... No, tällaiset kantoharjoitukset meillä tällä kertaa.

Doris on tunnetusti aina pitänyt hauva vauvoista ja nyt se osoitti pitävänsä kaikista vauvoista. Naapuri tuli perjantaina neljäkuisen poikansa kanssa pihalle ja Doris sekosi. Raukka tuijotti poikaa aidan läpi herkeämättä ja häntä heilui niin, että meinasi irrota! Kovasti olisi halunnut naapurin Atsoa vähän pestäkin. Liekö iso D:llä vauvakuume :D

Hugo taas näytti parasta osaamistaan, kun auttoi lauantaina vesiputken korjuu hommissa. Perheen pää oli kaivuu hommissa pellolla ja väärin merkitty vesiputki pamahti kaivurin kauhasta rikki. No sen nyt saattaa arvata kuinka paljon kerkesi vettä tulla pellolle kaivettuun kuoppaan ennen kuin sinne ketään korjaajia saapui. Jossain vaiheessa ne kuitenkin paikalle tuli ja menin pellolle Hugon kanssa projektin etenemistä katsomaan. Hugo oli onnesta soikeana, kun sai tarkastaa korjausmiesten kanssa korjatun putken. Häntä heilui niin vimmatusti ja vaalea kiharapilvi seurasi korjausmiehiä mihin ne menikin. Heidän lähdettyä kuoppa oli tietysti hetken auki ennen kuin sitä alettiin täyttämään. Pelto, multaa, mutaa, vettä = liejuallas = Hugon märkäuni. Niinpä. Sinnehän se poika sukelti multaan ja mutaveteen pää edellä. Ja se ilme. Maailman onnellisin pikku koira, kun löysi ihanan mutaisen märän kuopan, jossa uida ja kaivaa ja pyöriä ja kieriä. Pientä perro poikaa ei meinannut kuopasta saada pois ollenkaan... Ja kun vihdoin sai, lopputulos oli tämän näköinen, joskin tässä on jo enimmät mudat ravisteltu pois(!):


"Mamma, et usko, tuolla on iiiihana mutakuoppa TÄYNNÄ VETTÄ ja......."

Koska huolimatta Hugon loputtomasta halusta uida ja lotrata missään kävelymatkan päässä ei tällä kertaa ollut puhdasta vettä, jossa käydä uintipesulla, joutui Hugo vähemmän rakastamaansa suihkuun. Eikä meinannut millään kävellä suihkuun omin jaloin.


"Apuaaa, soittakaa eläinsuojeluvirastoon! Ettekö näe miten täällä rääkätään pientä perro poikaa??"


"Blaah, ei auttanu huuto ei."


"Siis tää on kyllä niin törkeetä... Huoh."


"En kyllä ikinä anna tätä anteeksi..."


"No okei mamma, olihan toi pesu ihan hyvä juttu, nyt on tosi hyvä fiilis. ...Varsinkin jos annat sen makkaran siitä kädestäs."

2 kommenttia:

  1. HAHAHAHAA!!!! Ihan mahtava kuvasarja Hugosta :D! Repeilen täällä itekseni ääneen :))).

    Rapsutuksia koko laumalle ja Tötöröltä terveisiä kavereille, joita ei hetkeen olla nähty. Inhottava tää välimatka ja oma aikaansaamattomuus vaikkapa kyläilyn suhtee... Mut hei jos oot tulossa tännepäi nii ilmottele ja koitetaa nähä!

    VastaaPoista
  2. Tottahan toki laitan viestiä, jos tullaan sinnepäin! Ei tosiaan pojjaat ole ihan vähään aikaan nähny toisiaan... Rapsut ja halit sekä kolme isoa tassua sinne myös ;)

    VastaaPoista