maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lauma koossa

Hugo the man palasi lauantaina reissusta Salla-perron luota ja lauma on jälleen koossa.


Kaverilla on jo aikamoinen "harjas", joten meillä onkin tässä tänään tai viimeistään lähipäivinä pesu ja trimmaus -urakka edessä. Alkaa olla metsässä ja treeneissä lähinnä tiellä tuo tukka. Kevyemmin kesällä ;)

Vajaan parin viikon päästä tulevaan tokokokeeseen en kuitenkaan Hugoa ilmoittanut. Kun on Doriksen synnytys tulossa, niin voi olla ettei tätä vähääkään aikaa pysty kovin tehokkaasti treenaamaan. Jätämme startin siis toukokuun loppupuolelle.

Doriksella masuasukit kasvavat ja valtaavat tilaa. Nyt voi liikkeitä jo tuntea selvästi ja jos jaksaa aikansa seurata, niin nähdäkin mahan päältä neidin selällään röhnöttäessä. Doris vetäytyy jo sisällä selkeästi enemmän omaan rauhaansa pentuhuoneeseen, eikä välitä tuon taivaallista Hugon ja Delin paineista. Pihalla tosin mammakin yritti parhaansa mukaan osallistua palloleikkeihin. Vaikka tuolla mahalla ei kyllä kovin ketterästi enää liikuta...


Kahdeksannella viikolla mennään, eikä vyötäröstä ole enää tietoakaan. Kovin on tasapaksu Doriksella mahan seutu, kun kukkulalla poseeraa. Onneksi ei ole enää kauaa odotusta jäljellä.

Delin lonkka- ja kyynärtulokset tulivat tänään; lonkat C/C, kyynärät 1/0. Aikamoinen yllätys ja tietysti pettymys. Ell kun katsoi, että lonkat olisivat ok.
Ei tämä maata kaada, eikä välttämättä Delin elämäänkään juurikaan vaikuta. Sen vain aika voi näyttää, joten turha siitä etukäteen on murehtia. Kesä on tulossa ja treenikaudet alkaa talvella tauoilla olleissakin lajeissa, joten ei muuta kun keskitytään treenailemaan.

Ja aina voi välillä vähän palloleikkejä välissä leikkiä. Päivittäin ;)

2 kommenttia:

  1. Hugolla on kovin tyytyväinen hymy huulilla ;D! The man :D!

    VastaaPoista
  2. Joo, herra on vaikuttanutkin kovin tyytyväiseltä itseensä ja tekemisiinsä. Tosin pojan pullistelut jäivät kovin lyhyiksi, kun Doris ensi töikseen palautti jätkän maan pinnalle :D

    VastaaPoista