lauantai 3. syyskuuta 2011

Leonan luona leikkimässä

Torstai aamuna suunnattiin Rautjärvelle piskuisen Leonan perheen luokse ipanaa moikkaamaan. Hugo joutui jäämään tällä kerralla kotia ja Doris ja Deli lähti Leonaa leikittämään.

Vastassa olikin varsin pörröinen ja sähäkkä neitonen. Vaikka alkuun vähän kainosteltiinkin hurjia joka puolelle sinkoilevia barbet neitejä, niin pian uteliaisuus vei voiton ja Leona yritti parhaansa mukaan pysyä isompiensa perässä. Varsinkin kun neidit löysi sen lempipallon, jonka tietysti omivat itselleen. Pikku ipana juoksi minkä vaan jaloistaan pääsi, kun Deli kirmaili palloa vinguttaen karkuun.

Onnea koeteltiin myös Doriksen kanssa. Doriksen saadessa pallon se asettui makuulle sitä vinguttamaan. Rohkeasti Leona vaan tunki kuononsa palloa kohden ja sai tietysti vähän ärräpäitä osakseen. Ipana ei tästä kuitenkaan lannistunut, hädin tuskin muutaman kymmenen sentin matkan peruutti tarkkailupaikalle ja yritti kohta uudestaan 8D

Kyllä oli tyttö kolmikolla vauhtia ja lystiä nurmikolla kirmaillessa :) Samaiselle reissulle oli varattu myös trimmeri mukaan Leonaa varten. Odotettavissa oli siis ipanan ensimmäinen trimmi, joka sujui muuten todella mallikkaasti ;) Vähän piti alkuun päästä välillä mammaa kaulailemaan, mutta suurimmaksi osaksi Leona otti trimmauksen hyvin rauhallisesti vastaan. Trimmin jälkeiset hepulitkin puuttui tältä tytöltä tyystin, kun se lähti suurta maailmaa tutkimaan ihan yhtä reippaasti ilman turkkia kuin sen kanssa.

Aikamoinen pennun rääpäle sieltä pörröisen turkin alta paljastui ja meiän neidit katsoi jo vähän siihen malliin, et "mamma mikä ihme toi on??" Ja niin nopeasti menee aika kun seuraa karvakuonojen maailman menoa, että kotiin lähtökin tuli taas aivan liian pian... Onneksi Leona on sen verran lähellä kuitenkin, että aina sinne silloin tällöin tulee ajettua. Niinpä jäämme siis innolla odottamaan milloin nähdään taas piskuinen (ehkei se silloin niin piskuinen enää olekaan...), jos tuolloin vaikka Hugokin pääsisi jälleen mukaan.

Vielä muutamat kuvat tytöistä touhussaan, mutta ensin niin kovasti huomiota kaipaava Hugo ja "tyttöjen kauluri", joka alkuun tuntui häpeän aiheelle, mutta pian osottautuikin mielellään päälle puettavaksi. Olisikohan kaikkien säälivillä katseilla ja rapsutuksilla mitään tekemistä asian kanssa.....?


"Mää olen niin kipeä...."


"Katsokaa nyt, juuri ja juuri hengissä. Voisitko vähän rapsuttaa? Mielellään tuolta kainalosta kiitos."


Tytöt pallohippasilla


Leona uhkarohkeana uhmaa Doriksenkin sanaa


Delin ja Doriksen pakollinen poseeraus -kuva


Pieni ja (vielä) pörröinen


Pikakiituri puuhissaan


Ei enää ollenkaan niin pörröinen pikku likka ;D


"Täh? Miten niin minä rotan näköinen??"

2 kommenttia:

  1. Heippa Niina täältä Ruokolahdelta! Seuraavan kerran, kun täälläpäin ajelet, stoppaahan meidänkin pihaan! (jos olen oikein ymmärtänyt, olet vieraillut ihan meidän "naapurissa" ja todennäköisesti ajanut pihamme ohi)! Terkuin Titta, Riia ja Ronja :D

    VastaaPoista
  2. No tervehdys!

    Katsos, pieni on maailma; ympäri käydään ja yhteen tullaan :D Sielläpäinhän sitä on tullut pari kertaa pyörittyä. Pitää seuraavalla kerralla varata aikaa vielä yhteen lisästoppiin ;) Laitahan vaikka meiliosoitteesi tulemaan, niin ilmottelen jos millon sielläpäin liikun. Meiän ryhmärämä tapaa kyllä mielellään kaikki mahdolliset kaverit!

    VastaaPoista