keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Vicky tuli kylään

Tänään kävi Hugon ipana Vicky meillä kylässä trimmattavana. Hugo ei tällä kertaa päässyt tytärtä tapaamaan, sillä Doriksella on tärpit ja sen vuoksi Hugo majailee hoidossa muutaman päivän. Rakennuksella ollessa kun on vähän hankala vahtia ja pitää niitä erillään.

Neljäkuinen Vicky tuli siis ensimmäiseen trimmaukseensa. Alussa neiti vähän yritti, että jos kuitenkin kiipeisi mielummin mamman syliin kuin jäisi trimmauskoneen surinaa kuuntelemaan. Hyvin pian se kuitenkin huomasi, että turha on rimpuilla. Vielä kun alkoi nakkia tippua nätisti paikalla olemisesta, niin johan alkoi neiti käyttäytyä.
Pieni ei vielä jaksa kauaa, ja lopussa alkoi tytöllä olla isänsä elkeet, kun kävi pitkäkseen pöydälle, ja silmät yritti painua kiinni. Lopuksi imuroin vielä suurimmat karvapallot lattialta Vickyn ollessa trimmauspöydällä. Neiti ei ollut moksiskaan imurista, joten varovasti kokeilin imuroida myös pöydältä, ja sekin onnistui! Tyttö mussutti loput makkarat, eikä juuri imurista piitannut. Taitaa olla isänsä tyttö... ;) Karvojen alta paljastui suloinen pikku rimppakinttu, jolla liene nyt vähän helpompi olla kesähelteillä.

Urakan jälkeen Vicky ja Doris sai tehdä tuttavuutta takapihalla. Tytöiltähän ne leikit keskenään onnistuu, ja meno oli melkoista! Vickyllä on pentumainen teatraalinen äänenkäyttö vähentynyt huomattavasti. Nyt leikittiin, juostiin ja makoiltiin ihan sulassa sovussa keskenään, eikä tarvinnut välillä huutaa kiljuen. Doris yritti juoksujensa huumassa jopa merkata Vickyn pari kertaa. Pentujen omija... 8)


"Ylävitonen sulle pentu!"


Pikku Dumbo ja iso Dumbo


"Joko se näin äkkiä luovutti...?"


"Hi caramba! Yllätyshyökkäys!"


"Annas kun suputan sulle yhen jutun..."


"Siis täällä on niin rankkaa etten jaksa ees seisoen juoda enää..."

1 kommentti:

  1. Olipa muuten kiva reissu. Käytiin samalla ostamassa mulle sapuskaa kylmälaukullinen. Näytän kyllä tosi rimppikseltä noissa kuvissa :) Nyt on jo turkki kasvanut reilusti noista kuvista. Käytiin äipän kanssa totuttelemassa ihmishulinaan tuolla lasten laulajaisissa laululavalla, jossa oli tuhansia ihmisiä ja paljon halailijoita. Minäpä tyttö en ollut moksiskaan. Käyttäydyin tosi coolisti. Kyllä illalla sitten uni maistui. Terkkuja teille kaikille. Kiva olisi taas päästä leikkimään iskän ja Doriksen kanssa.
    Aurinkoisin terveisin
    Vicky-ipana

    VastaaPoista