maanantai 3. toukokuuta 2010

Huoltopäivä

Tänään pidettiin vapun metsä- ja uintirientojen jälkeen huoltopäivä. Kynnet on leikattu, korvat putsattu, ja molemmat joutuivat myös kunnon pesulle. On se kumma että vesi on nii-in kivaa, niin kauan kun se ei tule suihkusta! Suihkussa seistään kaltoin kohdellun näköisenä ja mulkoillaan kulmien alta "kuinka kehtaat kohdella minua näin väärin" -ilmeillä. No, puhdasta tuli kaikesta huolimatta, ja huoltopäivän viimeisteli hieronta. Eläinfysioterapeutti kävi hieromassa sekä Hugon että Doriksen.

Hugo tietää jo mitä tapahtuu, kun fysioterapeutti tulee meille. Tervehtimisien jälkeen mentiin työhuoneen lattialle, johon Hugo kellahti makuulle sen näkösenä että "nyt tämä poika saa hieronnan" :D Hugon alaselän alueelle laitettiin vielä hieronnan jälkeen vähän mikrovirtaa siellä olleiden jännitysten vuoksi.
Dorista hierottiin ensimmäistä kertaa. Sillä ei mitään jumeja lihaksissa ollutkaan, mutta tarkoitus oli lähinnä katsoa miten se reagoi hierontaan ja totuttaa sitä siihen. Ei sieltä tosiaan mitään kipukohtia löytynytkään, hyvässä kunnossa on tytöllä kroppa. Hieronnan Doris otti hyvillä mielin vastaan, makasi reporankana ja nautiskeli silmät kiinni. Fysioterapeutin lopetettua Doris nosti päätään kuin katsoen "ei kai tämä nyt vielä lopu??"

Nyt on karvanaamat huollettuja, ja elämänmeno voi jatkua entiseen malliin, puhtaampana ja rennompana ;)

Tässä vielä tuoreet kuvat vapulta molemmistaEi kommentteja:

Lähetä kommentti