perjantai 30. huhtikuuta 2010

Viikko vierähti varkain

Jaahas, viikko hujahti ohi, niin että suhina kuului...

Sunnuntaina Doris kävi agitreeneissä, joskin se meni päin sitä itseään. Karvanaamat kun riehui kirjaimellisesti koko päivän ensin raksalla, niin neidillä ei enää illalla oikein keskittymiskyky riittänyt kunnon reenin vetämiseen. Niinpä tehtiin ihan parit pikku jutut, ja se oli siinä. Ilo oli kuitenkin huomata, että Doris on tajunnut keppien jujun siinä määrin ettei miun tartte enää kädellä näyttää välistä, vaan pieni liike riittää. :)

Tiistaina painikaveri Tötterström kävi hakemassa kesälookin itselleen. Hannan etukäteen varoitteluista huolimatta Totski käyttäytyi trimmauspöydällä oikein malliikkaasti! Ja valtavan karvapehkon alta kuoriutuikin varsin komea poika ;) Pitihän se päästää vielä lopuksi Huge ja Doruska painikaveria moikkaamaan, ja sai Hanna napattua pose-kuvankin kolmikosta.Torstai aamuna oli tiedossa karvanaamoille pitkät ja makeat unet, kun molemmat lonkkakuvattiin. Dorikselta viralliset lonkka- ja kyynärkuvat sekä Hugolta uudet viralliset lonkkakuvat. Enpä muista ikinä nähneeni kämppää niin hiljasena ja rauhallisena koirien ollessa kotona, mitä se torstaina aamupäivästä päivään oli :D Peittelin molemmat kotona nukkumaan lämpimään, ja saivat heräillä kaikessa rauhassa itsekseen. Iltapäivästä minuu jo kaksi silmäparia seurasi peittojen alta ja tuhina kuului, mutta varsinkin Hugo otti kaiken irti ja makoili aivan rauhassa vällyjen alla välillä venytellen.Tänään näin aamulla taas ihanan, pienen ja suloisen perropörrö Vickyn matkalla tehosterokotteelleen. Tyttö pusuttelee kun Doris konsanaan!
Nyt sitten odotellaan Miestä saapuvaksi töistä, jotta pääsemme vapun viettoon, tällä kertaa mökille koko konkkaronkka koirat mukaanlukien ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti