keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Treeniä ja läskiä

Eilen illalla otettiin taas suunta treenikentälle tokoilemaan. Ei ollut itsellä koulutusvuoroa, joten päätin napata molemmat ipanat konttiin.

Ensimmäisellä vuorolla oli sen verran porukkaa, että päätettiin kaverin kanssa olla menemättä hämmentämään sen enempää, ja otettiin oma spotti treenikentältä, ja harjoitusta kaksin. Tulikin hyvä häiriötreeni Dorikselle, kun naapurin leikkikaveri oli toisena! Ei helppoa ollenkaan. Luoksetuloa otettiin toisen ohi, sekä ihan perus mukana kulkemista toisen vierestä. Näissä ei ihmeitä tapahtunut.
Doriksen maahanmeno on jostain syystä kuin laiskiaisella, joten sitä pitäisi saada kuosiin. Aikaisemmista ei niin onnistuneista lelukokeiluista (ahne paskiainen haluaa vain ruokaa 8D) huolimatta päätin kokeilla sitä pitkästä aikaa. Ja jumatsukka! Neiti oli niin villinä patukan perään, että oksat pois! Oikein murina kuului! Niinpä, revitystä - ote irtoaa - patukka heti piiloon ja maahan käsky - oikeasta toiminnasta patukka lentää taas. Tämä tosiaan osottautui tällä kerralla hyväksi konstiksi kuumentaa neitiä vähän tekemään nopeammin. Maahanmeno nopeutui selvästi. Toki töitä on tiedossa, mutta hyvä startti.

Toisella tunnilla Doris pääsi konttiin lepäilemään kera luun, ja Hugo pääsi tositoimiin. Aiheina EVL:n idioottirinki sekä hyppy (minkä luokan nyt kukakin treenasi...). Hyppy menee ok, oon jopa saanut itseltä pois sen iloisen käden heilautuksen hyppy -käskyä antaessa. Tällä kerralla jökötin kuin patsas katsoen ainoastaan eteenpäin, ja siitä käsky. Hyvin toimii. Hugolla vaan perse menee maahan aika nopeasti, jos mitään ei tapahdu. Tällä hetkellä tulee vielä siis välitön palkkaus hypyn käännön jälkeen, kun se automaattisesti seisoo. Ja seisomista opetellaan tietysti tauoilla. Montaa kertaa ei hyppyä kehannu edes kokeilla ettei Hugon selkä siitä ota itseensä. Kolme toistoa ja that's it.
Idioottirinki taasen... Liikkeestä käskyt tulee vielä osittain avuilla. Plus että pää pyörii kun pöllöllä mamman rinkiä kiertäessä 8D Jos ei ois ite röntgen-kuvasta nähny, voisi luulla ettei herralla ole selkärankaa ollenkaan...
Tässä suurin haaste on päästä eroon käsiavusta maahan, istumaan ja seisomaan jäädessä. Jos antaa pelkän käskyn, pysyminen ei ole varma. Niinpä annan käskyn jälkeen vielä pienen käsiavun, josta pitäisi nyt vähitellen lähteä opettelemaan pois.

Kaiken kaikkiaan treeni meni molempien osalta ihan ok. Ei tullut itkua keltään :D Yllätyin ite miten Doris motivoitui lelusta, ja Hugolle on treenitauko tehny ihmeitä. Molemmat oli hyvin rauhallisia illalla kotona.

Naapurissa asuu teurastajaksi opiskeleva mies, joka oli meiän treeneissä ollessa tuonu miun kauan kaipaamaa oikeaa aitoa läskiä sekä munuaisia ja maksaa. Niinpä meillä herkuteltiin illalla tuoreella maksa-aterialla kunnon läskiannoksella höystettynä. Läski teki kauppansa kun banaanit apinalle! Kokonaista maksaa Hugo ei jostain syystä suostunut syömään, Dorikselle maistui kyllä. Maksaa syödään kyllä kerran viikossa, mutta se tulee yleensä jauhettuna. Herra hienohelmalle ei sitten tuore kokonainen kelvannut.
Noh, tästähän luonnollisesti seuraa, että samainen maksa tulee eteen seuraavalla, ja seuraavalla ruoalla... Kunnes se kelpaa. Tämä täti ei siihen suostu, että koirat päättää mitä syövät. Prkl. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kyllä sanoa, että huomenna viimeistään se maksa maistuu Hugollekin. Sitten saa läskiä lisää ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti