torstai 23. helmikuuta 2012

Vihdoinkin!

Vihdoin viimein Doris on aloittanut odotetut juoksunsa :) Täällä siis matkavalmistelut käyvät kuumana, ainoana hidasteena ettei tarkkaa lähtöpäivää ole vielä tiedossa. Uskoisin kuitenkin, että ensi viikolla päästään lähtemään ja sitten vain pidetään peukut pystyssä ;)

Pikaisena päivityksenä muista kuulumisista sen verran, että Hugo toipui hammasleikkauksestaan nopeasti ja nyt etuhampaiden rivistöä komistaa yksi miehekäs rako :D Hugo pääsi myös tiistaina pitkän pakkasjakson jälkeen ensimmäistä kertaa treenaamaan tokoa. Toivotaan, että asteen verran lauhemmat kelit jatkuvat ja pääsisimme tervehtimään treenikenttää vähän nykyistä useammin...

Deli taasen on käynyt osan virallisista terveystutkimuksista läpi; silmäpeilaus, polvet ja sydänkuuntelu. Kaikkien tulokset olivat puhtaat :) Myöhemmin edessä on vielä virallinen lonkka- ja kyynärkuvaus.

Tällä haavaa kuulumiset tulivat pähkinän kuoressa tässä ja palaamme astialle paremmalla ajalla. Dorikselle mammalomaa kovasti odotellen...

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa! Toivottavasti matka menee hyvin ja turvallisesti sekä tuotte toivottuja tuliaisia suomeen :) Terkkuja täältä Turkkusesta, soitellaan kun olet taas takaisin suomessa.
    Yt. Mervi ja Ella

    VastaaPoista