maanantai 30. toukokuuta 2011

Missä muut, siellä Hugo

Aika kulkee nopeasti kuin juna, jota ensin kärsimättömästi odotat ja sitten sen saapuessa keskityt pienen hetken muuhun ja se onkin jo mennyt. Kesäkuu puskee päälle, koepaikat on varattu, mutta missä on treenaus?? Nyt on aika opetella sanomaan ei, jättää muita hommia vähemmälle ja keskittyä treenaamaan omia koiria. Eli treenipäivitystä pitäisi alkaa tippua aika ahkeraan mikäli olen yhtään sanani mittainen ;)

Ennen sitä kuitenkin menneen viikon muita kuulumisia. Delillä alkaa juoksut helpottaa, tänään onkin jo 19 päivä. Sillä ei tuntunut hormonit päätä sekoittavan, sillä neiti oli juoksuista huolimatta ihan yhtä pirtsakka kuin aina ennenkin. Doris sen sijaan oli vakaasti päättänyt saada taloon pentuja, joskin se ei ihan Delin kanssa onnistunut 8) Mutta mitäpä tuosta, iso D suuntasi hoivaviettinsä sitten Deliin ja Hugoon ja molemmat sai pesua ja kirputusta reilusti osakseen. Vähän väliä on jompikumpi käpälät ojossa, silmät ummessa nauttimassa Doriksen hemmotteluhoitolan palveluista ;D

Tosin tärppien lähestyessä Hugo sai myös tuta Doriksen mahdin, kun se teki jätkälle selväksi mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Loppupeleissä Hugo pääsikin Kallen kanssa maalle viettämään poikien laatuaikaa. Ja missä muut, siellä on myös Hugo! Mukana rakennuksessa, maankaivuussa, varsinkin maankaivuussa! Ja ihan missä vain. Kalle oli ajanut raksalta yhden traktorin anoppilaan, jonne on pientä metsätietä noin 15 kilometrin matka. Kopiton traktori, joten Nugehan ei siinä luonnollisestikaan voi matkustaa, mutta ongelmaan oli ratkaisu: Mukaan lähti myös traktorin peräkärry, josta tuli Nugen matkavaunu. Poika oli erittäin tyytyväisenä makoillut koko matkan oman mattonsa päällä, eikä kuulemma kertaakaan edes yrittänyt kyydistä poistumista. Todisteeksi tästä sain oikein kännykameralla napattua kuvamateriaalia:


Hugo matkustaa isojen poikien lailla

Matkanteko oli ollut ilmeisen mukavaa, sillä traktori jäi anoppilaan ja pois olivat tulleet autolla, mutta lähdön hetkellä Hugo oli suunnistanut suoraan traktorin luokse ja katsellut pää kallellaan, kun pitikin henkilöautoon pakkautua peräkärryn sijaan. Kunnon maalaispoika :)

Viikonlopun aikana suoritin myös liikkurikurssin, eli pätevöidyin tokon liikkeenohjaajaksi. Samalla eilen luotsattiin yhdistyksen tokokoe varsin onnistuneesti läpi ja siinähän sitä puuhaa olikin. Nyt on sitten tokon osalta koetoimitsijan, koulutusohjaajan ja liikkeenohjaajan pätevyys plakkarissa, joten seuraavana sitten joskus vuosien ja kymmenien ja kymmenien kisastarttien jälkeen voi alkaa miettimään tuomarin hommia ;D Njoo, ei ihan ajankohtaista miettiä moista, mutta eihän sitä koskaan tiedä missä sitä on viiden tai kymmenen vuoden päästä...

Nyt kun ipanan juoksut alkaa olla ohi ja rauha palautua talouteen, palataan muutenkin normaaliin päivärytmiin. Treenipäivitystä siis tulossa hyvin piakkoin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti