keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Päivän pulinat

Ei ole vieläkään mitään vuodatettavaa. Olo alkaa vähitellen parantua, mutta saikku jatkuu vielä tämän viikon, kun jälkitautien riski on sen verran suuri. Ei siis vieläkään lenkkejä, treeniä tai mitään. Ei siis mitään kerrottavaa.

Paitsi että Deli on ahne kuin sika. Syö kaiken mikä eteen tipahtaa. Aamulla tippui käsistä vahingossa yksi D-vitamiini tabletti lattialle, ja ennen kuin kerkesin kissaa sanoa pienempi neiti D rouskutteli tyytyväisen näköisenä tabletin poskeensa. Joskus se myös nielee kokonaisia broilerin siipiä. Sitten kakoo ne ulos, ja pureskelee hiukan paremmin. Muistaa noin viikon, että niitä pitää vähän pureskella alas menon helpottamiseksi. Hyvin nopeasti ahneus saa vallan, Deli unohtaa, ja kokeilee taas josko kurkku olisi suurentunut tai broikut pienentynyt...=P No, tuskin tulee treenikentällä motivointi ongelmia...

Karkumatkalle meinasi koko kolmikko tänään lähteä, kun laskin kaikki pihalle ja tulin tietokoneella hommia tekemään. Tovin siinä istuttuani naapuri soittaa ja kysyy, että onko meillä pihan portti tarkoituksella auki? Portti oli auennut, ja kun menin ovelle katsomaan, niin koko kolmikko hiipi hiljaa peräkanaa jo metsän puolella ympärilleen pälyillen. Kyllä oli niin syyllisiä ilmeitä ettei ihan tosikaan. Arvelivat ilmeisesti lähteä lenkille keskenään, kun minusta ei mukaan ole. Ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun koko konkkaronkka juoksi sisälle ja vihelteli mennessään ettei tässä mitään oltu tekemässäkään...B)

Muutama kuva vielä. Tytöt olivat ulkona, joten kameraa testaillessa Hugo joutui koekaniiniksi. Kuvat kertovat kyllä kaiken.


"Jaahas, mitäs nyt tapahtuu? Valot päälle, valot pois, toiset valot päälle...*räps*..."


"Ei sitten voi edes luuta antaa rauhassa syödä. Huoh."


"Siis nyt riittää. Booooooring..."


Tältä näyttää pieni barbet kauneusunilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti