torstai 3. kesäkuuta 2010

Vepeilyä aamun alkajaisiksi

Tänään suunnattiin veden äärelle heti kahdeksan jälkeen aamulla, vuorossa vepeä siis. Hugolla on yksi kerta alla, joka meni... Noh... Meni miten meni.

Hugo menee kyllä veteen, enemmän kuin mielellään, siinä ei ole minkäänlaista ongelmaa. Myös veneestä hyppy sujuu kyllä, mutta se vesi... Siis Hugo rakastaa vettä siinä määrin, että kun se sinne pääsee, se ei juuri muuta enää huomaakaan! Namit kelpaa kyllä, ja leluilla taistellaan rannalla, mutta kun pääsee veteen, ei kumpikaan enää kiinnosta. Vedessä on kerta kaikkiaan NII-IN KIVAA ettei siinä muuta kaipaa! Hugo mm. pyydystää pyörteitä ja kuplia veden pinnalta tai sitten kroolailee vaikka ympyrää. Hienoa, että se ui mielellään, mutta kun on kyse vepe-treeneistä, niin revi tuosta nyt sitten huumoria 8D

Veneestä hypätessä se lähtee kyllä uimaan rannalle minua kohti, tosin joudun yleensä muutamaan otteeseen kutsumaan uudestaan ettei veden kivat laineet vie keskittymistä mennessään.
Veneen hakua aloitettiin tietenkin pelkällä pienen köyden pätkän haulla, tässä ne ongelmat sitten alkoikin. Herra H hakee kyllä noin yleensä vedestä mitä vaan, mutta nyt ei köyden pätkä saatika vinkulelut kiinnostanu tuon taivaallista. Kepillä saatiin sitten jotain toimintaa aikaseksi. Pitänee jättää nyt kepin heitto veteen kokonaan, ja alkaa heittää köysileluja. Luulen, että ne alkaa kiinnostaa viimeistään siinä vaiheessa kun Doris lähtee niitä hakemaan ;D

Hugo on vesikoira isolla V:llä (tai kahdella...), ja nauttii uimisesta sen mukaisesti. Haasteita on siis luvassa, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Jälkitreeni pitää tänään jättää väliin, kun raksahommat kutsuu jälleen.

P.S. Siinäpä vasta olisikin palkka tokoilulle: treeni rannassa, ja nappisuorituksesta palkkana veteen pääsy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti